Home | Gratis Vochtdiagnose | Contact | Sitemap

    Hoofdzetel:
Durmakker 51
9940 Evergem
0800 / 929.33

Filialen:
Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuvenn, ..
DRYHdryhome vochtbestrijdingME

Vochtproblemen

    Home
    Vochtproblemen
    Hygrosc. zouten
    Gratis analyse
    noaquasil injecteren in muren
    noaqua2plug injectie in natte muren
    Afwerking
    Gratis nacontrole
    30 jaar garantie
    Patent
    Vragen (FAQ)

Andere vochtproblemen

    Kelders     Kruipkelders     Schimmel     Slagregen     Mosvorming     Gevelreiniging

Downloads

    Noaquasil folder     Folder meerfasen

Bel Gratis
0800 / 929.33


Afwerking

Zouten zijn een belangrijke oorzaak van schade aan de muren. De aangebrachte verflagen, het behangpapier, de pleisterwerken, … het alles komt op korte of middenlange termijn los te zitten of wordt afgestoten.

Het injecteren met vochtwerende producten zal dus geen oplossing bieden voor de reeds beschadigde muren. De geïnjecteerde vochtwerende producten zorgt er weliswaar voor dat er geen extra vocht meer in de muren zal komen, maar ook na de behandeling zal het probleem van de aanwezige zouten blijven bestaan.

Aangezien de droogtijd na de behandeling vrij lang is, afhankelijk van de muurdikte en de drogingsomstandigheden, zal een aangepaste werkmethode moeten worden toegepast.

Omdat er geen verantwoorde technieken bestaan om de hygroscopische zouten (nitraten) uit de metselwerk te verwijderen zal meestal het afkappen van de aanwezige en aangetaste pleisterwerken één van de betere opties zijn.

De muren zullen speciaal worden behandeld en pas daarna zullen opnieuw de pleisterwerken kunnen worden uitgevoerd.

Pas daarna en mits het inachtneming van een bepaalde drogingsperiode (drogingsperiode ook afhankelijk van toegepaste techniek) kunnen de andere verbeteringswerken worden uitgevoerd.

Dryhome levert een totaaloplossing, gaande van een gratis analyse, tot het injecteren van de muren en het uiteindelijk volledig afwerken met de nodige beschermlagen en pleisterwerken.

noaqua vochtbestrijding vochtbestrijdervochtbestrijding kelder woning vochtprobleem huis vochtwering gevel gebouw ontvochtiging condensatie problemen condensatieproblemen opstijgend grondvocht muren firma gevelbehandeling vochtige zwambestrijding waterdicht bepleisteren kelderdichting bestrijder bestrijdingsbedrijf vloer schimmelvorming behandeling zwammen schimmel bestrijden injecteren dryzone bestrijdings bedrijf
vochtbestrijding kelder woning vochtprobleem huis vochtwering gevel gebouw ontvochtiging condensatie problemen condensatieproblemen opstijgend grondvocht muren firma gevelbehandeling vochtige zwambestrijding waterdicht bepleisteren kelderdichting bestrijder bestrijdingsbedrijf vloer schimmelvorming behandeling zwammen schimmel bestrijden injecteren dryzone bestrijdings bedrijf