Home | Gratis Vochtdiagnose | Contact | Sitemap

    Hoofdzetel:
Durmakker 51
9940 Evergem
0800 / 929.33

Filialen:
Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuvenn, ..
DRYHdryhome vochtbestrijdingME

Vochtproblemen

††††Home
††††Vochtproblemen
††††Hygrosc. zouten
††††Gratis analyse
††††noaquasil injecteren in muren
††††noaqua2plug injectie in natte muren
††††Afwerking
††††Gratis nacontrole
††††30 jaar garantie
††††Patent
††††Vragen (FAQ)

Andere vochtproblemen

††††Kelders ††††Kruipkelders ††††Schimmel ††††Slagregen ††††Mosvorming ††††Gevelreiniging

Downloads

††††Noaquasil folder ††††Folder meerfasen

Bel Gratis
0800 / 929.33


Gratis nacontrole

Om u als klant een optimale zekerheid te bieden voert Dryhome enkele maanden nadat de werken zijn uitgevoerd een gratis nacontrole uit.

Deze nacontrole zal voor u de garantie zijn dat de uitgevoerde werken inderdaad resultaat opleveren.

Vochtmeting
In de betrokken zone wordt aan het oppervlak of in de diepte een monster van het materiaal genomen (20 g).

Na weging wordt het samen met een stel stalen kogels en een flesje calciumcarbide (CaC2) in overmaat in een geijkt recipiŽnt geplaatst dat voorzien is van een manometer. Vervolgens wordt het recipiŽnt hermetisch gesloten en geschud om de CaC2-ampul te breken en te zorgen voor een goed contact met het monster. Er wordt acetyleen gevormd volgens de reactievergelijking :

CaC2 + H2O ? C2H2? + CaO.

De maximumdruk wordt op de manometer afgelezen en omgerekend naar vochtgehalte met behulp van een omrekentabel die bij het toestel wordt geleverd.

De meting met de carbidefles is vrij snel en de resultaten worden rechtstreeks ter plaatse bekomen. De methode is zeer zorgvuldig en de resultaten zijn zeer nauwkeurig.

Deze testmethode kost normaal 289 euro maar wordt de klant gratis aangeboden.

noaqua vochtbestrijding vochtbestrijdervochtbestrijding kelder woning vochtprobleem huis vochtwering gevel gebouw ontvochtiging condensatie problemen condensatieproblemen opstijgend grondvocht muren firma gevelbehandeling vochtige zwambestrijding waterdicht bepleisteren kelderdichting bestrijder bestrijdingsbedrijf vloer schimmelvorming behandeling zwammen schimmel bestrijden injecteren dryzone bestrijdings bedrijf
vochtbestrijding kelder woning vochtprobleem huis vochtwering gevel gebouw ontvochtiging condensatie problemen condensatieproblemen opstijgend grondvocht muren firma gevelbehandeling vochtige zwambestrijding waterdicht bepleisteren kelderdichting bestrijder bestrijdingsbedrijf vloer schimmelvorming behandeling zwammen schimmel bestrijden injecteren dryzone bestrijdings bedrijf